Nu går det att göra bokningsförfrågningar från steg 2 på Carnival och Princess för bra erbjudande. Inom kort öppnar vi upp för Royal Carribean och Celebrity.
Kryssningsfartyget Norwegian Sun i Vancouver Kanada

Kryssningar Kanada

Att åka till Kanada på kryssning är inte det vanligaste bland svenskar och många underskattar denna underbara destination! Kanada har fantastiskt vackra kuster med trevliga städer och underbar natur. Kryssningar till och från Kanada är populära och går från maj till september. Det finns kryssningar både på öst- och västkusten. Vädret under denna perioden är oftast mycket stabilt med sommartemperaturer, speciellt i juli och augusti.

Östra Kanada

Östra Kanada har ett enormt utbud av kryssningar där många är kombinerade med New England i USA. Det finns flera olika avresehamnar att välja mellan där de vanligaste i Kanada är Montreal och Quebec, i USA Baltimore, New York och Boston.

Västra Kanada

Det finns flera olika kryssningar som tar dig till västra Kanada från städer längs med USA:s västkust, där flertalet avgår från Seattle. De två vanligaste och populäraste stoppen är Victoria på Vancouver Island och Vancouver. Utöver dessa finns det Nanaimo och Prince Rupert där en del av rutterna är kombinerade med Alaska.

Kryssningar till Alaska

Hela sommaren avgår det kryssningar med flera olika rederier från Vancouver längs kusten upp till Alaska. Vancouver är en mycket trevlig och vacker stad, omringad av fantastisk natur. För dig som vill kombinera ett trevligt sommarresmål med en kryssning till Alaska är Vancouver den perfekta avresehamnen. Från Vancouver har Norwegian, Holland America, Royal Caribbean, Celebrity och Disney turer till Alaska under hela sommaren.

Rederier

Alla större rederier förutom de två europeiska Costa och MSC har stora utbud på kryssningar till och från Kanada.

;