Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.

Erbjudanden och kampanjpriser

Valet av kryssningar ökar, så även i allt högre grad attraktiva erbjudanden på kryssningar från olika rederier och företag. Våra olika kryssningserbjudande gör det möjligt att få fantastiska kryssningar till några av de vackraste platserna i världen till väldigt låga priser. Nedan har vi samlat de bästa erbjudandena från olika rederier.

Aktuella erbjudande

Royal Caribbean kampanj

Drömerbjudande: Upp till 1500:- rabatt per hytt + presentkort (se kod) + barnerbjudande

Boka senast den 10/1

Royal Caribbeans Harmony of Seas i Karibien

Erbjudande från Royal Caribbean

Vi är alltid uppdaterade med de senaste erbjudandena och kampanjer, dessa syns oftast inte i vår sökmotor utan väl bokningsförfrågan i steg 2 och få marknadens bästa erbjudande!

  • 35% rabatt på grundpriset
  • Presentkort - Rabattkod: RCL500
  • Barnerbjudande - barn upp till 12 år endast betalar skatter och avgifter på utvalda kryssningar
  • Ombord kredit - Få upp till 150 dollar att använda på fartyget

Presentkort

Bara hos oss! 500 kronor i presentkort för varje 10 000 kronor när ni boka en kryssning med Royal Caribbean. Uppge rabattkoden "RCL500" i bokningsförfrågan

Villkor

Vi förbehåller oss rätten att erbjudanden plötsligt kan ändras och rabatterna gäller på grundpriset, inte skatter, avgifter och dricks. Rabattkod måste uppges vid bokningsförfrågan för att ni ska kunna ta del av presentkortet som är kopplat till er e-mail och får ej överlåtas.

Celebrity Cruises kampanj

All inclusive + Wifi + presentkort (kod)

Boka senast den 5/2

Celebrity Silhouette dockat vid paradisö

Erbjudande med Celebrity Cruises

Vi är alltid uppdaterade med de senaste erbjudandena och kampanjer, dessa syns oftast inte i vår sökmotor utan väl bokningsförfrågan i steg 2 och få marknadens bästa erbjudande!

  • All inclusive

    Dryckespaket och dricks inkluderat, gäller nästan alla avgångar. (endast bokningsförfrågan)

  • Presentkort

    Bara hos oss! 1000 kronor i presentkort för varje 20000 kronor när ni boka en kryssning med Celebrity. Skriv rabattkodem "CEL1000" i bokningsförfrågan

Villkor

Erbjudande kan plötsligt ändras och rabatterna gäller på grundpriset, gäller ej priser online. Rabattkod måste uppges vid bokningsförfrågan för att ni ska kunna ta del av presentkortet som är kopplat till er e-mail och får ej överlåtas.

Boka kryssning via våra erbjudande

Du kan se framemot en oförglömlig semester när du använder dig av vårt kryssningserbjudande. När du använder dig av vårt kryssningserbjudande när du bokar din kryssning så sätts ditt välbefinnande i första rummet. Vi erbjuder bekväma och moderna faciliteter på våra kryssningsfartyg och de är utformade för att kunna tillgodose dina behov och få dig att känna dig som hemma ombord. Den vänliga och professionella besättningen ger en förstklassig service. En kontaktperson kommer att finnas tillgänglig under resan och denna kommer att se till att dina personliga önskemål tillgodoses. Vi erbjuder dessutom ett komplett underhållningsprogram som sträcker sig från morgon till kväll och ger våra passagerare en fantastisk tid medan de är ombord på kryssningsfartyget. Ta chansen och nyttja vårt kryssningserbjudande nu och kom sedan ombord och njut av en oförglömlig vistelse.

Kryssningserbjudande till rabatterade priser

Vill du ta en välförtjänt paus från den hektiska vardagen och samtidigt passa på att njuta av en avkopplande semester? Bli förtrollad av våra fantastiska kryssningserbjudanden på kryssningar.se. Vill du inte spendera för mycket har vi just nu ett kryssningserbjudande för dig. Oavsett vart i världen du vill bege dig så kommer du att hitta en lämplig resa hos oss. Kanske är det en nervkittlande flodkryssning på Nilen eller en spännande upptäcktsfärd till Galapagosöarna som väcker ditt intresse, eller är du mer den som föredrar en romantisk flodkryssning på Donau eller en härlig kryssning i medelhavet? Bläddra bland våra exklusiva kryssningserbjudande och dra nytta av våra specialpriser medan de fortfarande finns kvar. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på våra kryssningsfartyg.

Vi har en unik möjlighet att köpa hem kryssningar från olika marknader och därför kan vi ibland erbjuda er ett unikt lågt pris men alltid hitta markandens bästa erbjudande! Ibland har vi även tillgång till hytter som andra inte har. När du hittat en kryssning som du är intresserad av välj bokninsgförfrågan i steg 2 så kontrollerar vi var den är billigast att boka.

Kryssning med MSC Splendida i Medelhavet

Erbjudande hämtade från vår sökmotor

Alla priser nedan är jämförelsepriser per person baserat på en hytt för två personer.

;