Söderhavet

Söderhavet bjuder på den ena ön vackrare än den andra och oavsett om du föredrar lugna stunder på stranden eller bergsklättring bland vulkaner så finns det en ö för dig.

Glittrande laguner, mäktiga bergstoppar och vajande kokospalmer. Söderhavet bjuder på den ena ön vackrare än den andra och oavsett om du föredrar lugna stunder på stranden eller bergsklättring bland vulkaner så finns det en ö för dig.

Paradisöar i södra Stilla Havet

Bland Söderhavets härliga öar finns Fiji, Bora Bora, Cooköarna, Franska Polynesien, Tahiti och mycket mer. Öarna har rik historia och är långt ifrån all annan civilisation, vilken ger en alldeles unik och orörd atmosfär på de lugna sandstränderna. På grund av sitt läge liknar öarna inte någon annan plats i världen och har inte blivit exploaterat av all turism. Karibien har också underbara öar och resmål, men där är turismen mycket intensivare. Därför finns det inget slår Söderhavet!

Kryssning - det perfekta valet

Det kan vara svårt att ta sig mellan öarna i Stilla Havet. Det finns få flyg mellan öarna och båtluffa på egen hand är ingen lätt uppgift. Därför är en kryssning det absolut bästa sättet att få se stora delar av Stilla Havet, där de bästa kryssningarna är ett par veckor långa. Kryssningarna utgår både från sydvästra USA, östra Australien och Nya Zeeland. Rutterna kan också gå via Vietnam, Pago Pago och Hawaiis övärld.

Unika kryssningar

I jämförelse med Karibien är utbudet bland dessa kryssningarna mindre och båtarna är inte lika stora som i Karibien och rutterna är mer unika. Det gör att dessa kryssningar har ett högre pris och det är ofta de finaste fartygen som kör här. För den som vill unna sig något utöver det vanliga så är detta ett mycket bra alternativ som rekommenderas!

Kryssning i Söderhavet från Thailand

Du kan också åka i södra Stilla havet från Singapore via Thailand till Hong Kong. Rutterna kan gå via Kambodja, Vietnam, Japan och Sydkorea. Det finns riktigt häftiga kryssningsdestinationer att kombinera!

Kryssningar i Söderhavet

Vill du resa till de vackraste öarna i världen? I södra delarna av Stilla havet - även kallat Söderhavet - väntar avslappnade exotiska öar med pärlvita stränder, svajande palmer och varma hav med glittrande turkost så långt ögat når. Nu kan du besöka Söderhavets paradisöar på en fantastisk kryssning

Destinationer

Hittade