Australien

Med en kryssning ”Down under” får du uppleva paradisstränder och snorkling såväl som vidsträckt vildmark och trendiga städer, allt under samma resa.

Kryssning i Australien

Med en kryssning ”Down under” får du uppleva paradisstränder och snorkling såväl som vidsträckt vildmark och trendiga städer, allt under samma resa. Australien och Nya Zeeland har blivit ett väldigt populärt kryssningsområde med ett stort utbud på härliga kryssningar. En semester i länderna kan innebära långa körsträckor där du behöver välja och prioritera vad du ska hinna se, men en kryssning tar dig bekvämt runt till sevärda platser med fantastiska vyer på vägen!

De flesta kryssningarna utgår från Sydney men även från Brisbane, Melbourne, Adelaide och Perth. De vanligaste rutterna går längs södra eller östra delen av Australien och pågår i en vecka. Du kan även välja en rutt via Tasmanien. Många kryssningar pågår i uppemot två veckor och då går rutten till både Australien och Nya Zeeland, vilket är ett häftigt sätt att uppleva de två länderna! Det finns även rutter som bara går till Nya Zeeland, med Sydney som avgångshamn. Du kan också åka på kryssning från Australien till Fiji-öarna.

Värt att veta om kryssningar till Australien

När är det högsäsong i Australien?
Vilka rederier har kryssningar till Australien?
Jag vill åka på en världskryssning, kommer jag till Australien?
Jag är intresserad av att åka på en kryssning runt Australien

Hittade