Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.

Aktuell information

Covid-19

Vi följer utvecklingen i världen av anledning av pågående pandemi. Vi tar del av olika länders inreseregler, aktuella regler från rederierna samt flygbolag. Vi tar även del av Utrikesdepartementet och Folkhälsomyndigheten. Vi förhåller oss till de regelverk och restriktioner som råder.

Inreseregler

Just nu råder det fortfarande många stängda gränser utan för Europa. Nordamerika med flera förväntas att åter öppna för vaccinerade resenärer hösten 2021.

Vaccinationer och landstigning

Vissa rederier och destinationer kräver att du är fullt vaccinerad medan andra rederier bara låter er gå iland genom att köpa deras utflykter då de skapar sin egen bubbla. Fråga oss för exakt och den senaste information vad som gäller just din kryssning.

Rederierna jobbar hårt för att säkerställa en säker miljö med avancerad luftrening och städning ombord. Vid eventuell smitta ombord kommer åtgärder genomföras direkt med smittspårning och rapid testning.

Ändringar av kommande resa

På grund av pågående pandemi kan det förekomma ändringar som kan till exempel påverka dina flygtider eller kryssningsrutt. Om din resa påverkas kommer vi att kontakta dig.

Go Cruising är finns tillgängliga på telefon 0770-220 200 och via mail info@kryssningar.se

UD – resklar app

Via appen ” UD Resklar” kan du få reseinformation för världens länder direkt i mobilen. Appen låter dig ta emot pushnotiser om viktiga händelser och ändringar av reseinformationen för just din destination, eller för de länder som du är intresserad av. Som myndighet har UD ett ansvar att ge uppdaterad information och vägledning om resor utomlands.

;