Kryssningar.se-Din kryssningsspecialist på nätet

Kryssningar.se - Din kryssningsspecialist på nätet

Oavsett om du är ute efter att jämföra olika kryssningar, boka en familjesemester eller om du vill åka på en lyxkryssning med ditt favoritrederi, har Kryssningar.se ett av de bredaste utbudet av kryssningar som finns på den svenska marknaden.

Hos kryssningar.se kan du lätt söka igenom vårt enorma utbud av kryssningar, läsa om olika destinationer eller ta reda på fakta om de olika kryssningsfartygen. Det är snabbt och enkelt att söka och boka en kryssning hos oss!

Kryssningar.se via Go Cruising Travel Group har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Enligt Resegarantilagen är kunden ekonomiskt skyddad om resan blir inställd eller avbruten på grund av insolvens. Vi vill att du ska kunna boka din drömsemester med fullständig trygghet!

Varför ska du boka med oss?

Marknadens bästa utbud

Vi har ett brett utbud av kryssningar där du lätt kan se kryssningsrutten, destinationer och information om hur du kan boka din drömsemester..

Svenskt företag

Kryssningar.se är en del av Go Cruising Travel Group. Vi är ett privatägt företag i Sverige som etablerades 2007.

Kunskap, kvalitet och nära samarbeten

Vi samarbetar med leverantörer världen över som vi vet levererar det som utlovas.

Snabb och enkel bokning på webben

Med vår smidiga bokningsportal kan du enkelt och snabbt boka din drömkryssning.

Passionerade experter på kryssningar

Vi älskar att hjälpa till att uppfylla resedrömmar, oavsett budget och storlek på ressällskapet. För oss är inget för litet eller för stort.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hos oss kan du utforska kryssningar genom vår "Sök & boka" funktion. Här kan du bland annat välja att filtrera efter datum, pris, och destinationer. Är du osäker på vart din nästa drömsemester ska gå? Ingen fara, vi har ett helt bibliotek fyllt med härliga karibiska öar, storstäder och kulturspäckade destinationer.

Fortfarande osäker eller är du en förstagångskryssare?

Då kan vi rekommendera att söka på kryssningar inom ditt intresseområde. Välj "Typer av kryssningar" här ovanför i menyn. Kanske är det en familjekryssning du är ute efter, eller en välförtjänt solokryssning? Vill du uppleva fart och fläkt på ett av världens största kryssningsfartyg eller ta det lugnt på ett mindre fartyg? Oavsett vilken typ av kryssning du är ute efter, har vi garanterat en kryssning som kommer passa dig perfekt!

Vill du ha personlig hjälp?

Även om vi alla älskar att kunna sköta det mesta online, vill vi ibland prata med en riktig människa. Vi på kryssningar.se välkomnar dig att ringa oss på 0700-34 00 00 eller maila till [email protected]