Virgin Voyages

Virgin Voyages

Virgin Voyages erbjuder en revolutionerande kryssningsupplevelse med en dos av lyx och attityd. Virgin Voyages är för vuxna resenärer och erbjuder ett pulserande nattliv, innovativ gastronomi, fantastisk underhållning och en kryssningsupplevelse lika unik som den är spännande!

Par
Solo
Vuxna

Semestra som en rockstjärna

Virgin Voyages är den brittiske entreprenören Richard Bransons svar på hur en kryssning kan göras bättre - och definitivt annorlunda! Rederiet liknar inte något annat. Vare sig du är van vid att kryssa eller aldrig har semestrat till havs förut finns mycket att bli överraskad av. Låt oss ta en titt på vad de stora skillnaderna är. Semestra som en rockstjärna på en av Virgin Voyages superyachts!

Först, vem passar det för?

Vi var på väg att säga att det här är en kryssning för alla. Rederiet är kända för sin inkluderande hållning, passagerarnas ålder är högre än du kunde tro och stämningen är väldigt HBTQ-vänlig. Men, även om andan är väldigt lekfull är det här en kryssning där bara vuxna är välkomna (+18 år).

Fartygen liknar inte heller några andra till havs, vare sig utanpå eller inuti. De lite kaxigt grå-röda skroven sticker ut och även invändigt är det mer ”rockigt rått” än elegant och flärdfullt. Lyxigt är det på sitt sätt ändå, eftersom en Virgin-kryssning inkluderar wifi, dricks, alla restauranger samt drycker som läsk, juice, vatten, bryggkaffe och te. Och maten håller hög klass.

Ahoy Sailor!

Vad bör du då känna till innan du bokar en kryssning med Virgin Voyages? För det första kan du koncentrera dig på rutten istället för vad som skiljer sig mellan de tre fartygen – Scarlet Lady, Resiliant Lady och Valiant Lady - eftersom de är mer eller mindre identiska. Ett fjärde fartyg, Brilliant Lady är också på väg. 

Shore things!

Du kommer också snabbt märka att tilltalet är ett annat hos Virgin Voyages. Här vågar man ta ut svängarna och även om många kommer att charmas, lär det inte passa alla. Gästerna kallas ”sailors”, alltså sjömän, och en utflykt kallas ”shore things” medan glassbaren går under namnet ”Lick me till Ice Cream”... 

Uppfriskande underhållning

Den flirtiga lite småfräcka stilen fortsätter i underhållningen ombord. Känner du dig mätt på alla traditionella ”broadway productions” kommer Virgin Voyages kännas uppfriskande! Här verkar underhållningen ha skapats enligt devisen att livet är för kort för att ha - eller vara - tråkig. Och varför bara titta på när gästen kan göras delaktig?

Pyjamasparty & Scarlet Night

Om du väljer att släppa alla förutfattade meningar om att du inte skulle vara en person som går på pyjamaspartyn, dansar runt poolen (eller kanske hoppar i den med kläderna på) bredvid en uppblåsbar jätte-bläckfisk, så finns mycket roligt som hindrar dig från att välja kudden direkt efter middagen.

Middag med show-koncept finns också liksom dansshower där du är mitt i uppträdandet och skrattframkallande underhållning som genomförs på ett sätt du troligen inte är van vid. Komihåg att packa en röd outfit till Scarlet Night och slipa stämbanden inför en session i ett av karaoke-rummen i The Groupies.

Njut som en rockstjärna

Läser du fortfarande räknar vi med att du inte är avskräckt. Då har du en upplevelse framför dig så bra att du kommer känna dig som en av de rockstjärnor Richard Branson hade i sitt stall på skivbolaget Virgin Records. Mycket riktigt kallas också svitgäster för ”rockstars”och deras butler (som hjälper dig dygnet runt med allt du kan tänkas behöva hjälp med) för en ”rockstar agent”.

I VIP-området Richard’s rooftop kan du njuta av fri champagne och drinkar varje eftermiddag såväl som en perfekt stund i solnedgången, minibaren i din svit är förstås inkluderad och du får vara först med att boka dina restaurangbesök.

Unikt matkoncept

Som vi redan nämnt ingår alla matupplevelser på en Virgin-kryssning. En sak saknar den dock; den klassiska kryssningsbuffén. Det närmaste man hittar är The Galley som kan liknas vid en ”food court”. Här kan du beställa din mat på ett lättsamt sätt från olika stationer, eller direkt från bordet genom att fälla upp en liten flagga.

På så sätt är maten som serveras alltid nylagad och fräsch, och utbudet spänner från sushi, taco, burgare, sallad, smörgåsar med mera. Missa inte desserterna värdiga ett finare konditori, de är lika läckra att titta på som att äta!

Populära kryssningar med Virgin Voyages!

Kontakta oss för mer information.
Frånpriserna avser boende i insideshytt. Fler hyttkategorier, avresedatum och kryssningsrutter finns tillgängliga.
Vi hjälper dig även att paketera din resa med flyg och hotell.
Maila oss: [email protected] | Ring oss: 0700 34 00 00

Scarlet Lady

Medelhavet med Rom

7 nätters kryssning från Barcelona t/r.
8-15 september, 2024
Från 16 062:-/pp

Kontakta oss för mer information

Resilient Lady

Från grekiska övärlden till Spanska solnedgångar

7 nätters kryssning från Aten till Barcelona
20-27 oktober, 2024
Från 14 100:-/pp

Kontakta oss för mer information

Resilient Lady

Grand Turk, Puerto Plata & Bimini

6 nätters kryssning från Miami t/r
15-21 november, 2024
Från 16 731:-/pp

Kontakta oss för mer information

Scarlet Lady

Östra Karibien med Miami

8 nätters kryssning från Miami t/r
25 januari-2 februari, 2025
Från 22 967:-/pp

Kontakta oss för mer information

Scarlet Lady

Transatlantic: Miami till Casablanca och Barcelona

15 nätters kryssning från Miami till Barcelona
3-18 maj, 2025
Från 22 000:-/pp

Kontakta oss för mer information

Hälsa och välbefinnande

Nu kanske det låter som att en Virgin-kryssning är en enda lång fest (och det är det i och för sig också) men du bestämmer själv vad som firas. Och det kan lika gärna vara din hälsa och välbefinnande. Vare sig du satsar på en omgång i boxningsringen med havsutsikt, en basketmatch eller ren vila i fartygets spa eller Aquatic Club. Vill du gå ”all in” på Virgins bejaka-dig-själv-mentalitet kanske du väljer att testa något helt nytt. Som en gravitationsfri Bungee-klass eller neonlysande VHS Workout.  Och tar en energi-återställare i juicebaren efteråt.

Ny restaurang varje kväll

Istället för en huvudrestaurang dit du måste gå varje kväll för att få din inkluderade middag, kan du hos Virgin Voyages vraka och välja mellan 20 olika matställen (om man även räknar alla matstationer i The Galley, café och glassbaren). Och vi lovar att ingen av dem har många likheter med de du är van vid från kryssningsvärlden. För att skapa menyer att längta till har Virgin Voyages samarbetat med kockar som Brad Farmerie (PUBLIC in NYC) och Sohui Kim (Gage & Tollner and Insa in NYC). Och det funkar!

Gunbae

På den koreanska barbeque-restaurangen Gunbae måste du dela bord med andra, många blyga nordbors skräck. Snart är ni igång med ett tokigt snapsspel som inte är så farligt som det låter och konversationerna är igång! I samma takt som grilldofterna stiger från stekytan mitt på det runda bordet lyfter också semesterhumöret...”Varför har ingen tänkt på det här förut?” känns som den självklara frågan.

The Test Kitchen

Just det gäller mycket ombord. Richard (och det team han förstås anlitat) har tagit koncepten som ingår på en kryssning och skakat om för att få en roligare variant av det hela. På The Test Kitchen kan du sitta uppflugen på höga barstolar medan din mat förbereds framför dig. Säkerligen finns tekniker du inte är helt bekant med och just det är hela idén här – att det ska vara innovativt och experimentiellt. Det går också att vara med på klasser i mixologi och annat för den som vill lära sig något nytt i mat- och dryckesväg.

Pink Agave

Pink Agave passar den som tycker att en middag äts bäst i nattklubbsmiljö. Här spelar en DJ medan du väljer mat och en fördrink från deras barmeny – som erbjuder det största Tequila-utbudet till havs. Stilen är mexikansk och ingen lär höja på ögonbrynen om du börjar dans, ens om det sker på bordet.

The Wake

Men förstås finns en stil och stämning för alla och en lugnare sådan hittar man på The Wake, restaurangen i aktern med bästa utsikten över havet. Oavsett om du väljer att gå hit för en dekadent sen brunch eller middag hittar du såväl fina köttbitar som räkor och fisk, goda tillbehör och läckra desserter som inte lämnar mycket kvar att önska.

Unika upplevelser ombord Virgin Voyagers

Squid Ink Tattoo

Ombord Virgin Voyagers finns Squid Ink, tatueringssalongen till havs där branschledande tatuerare gästar fartyget med sin makalösa talang.

The Diva

The Diva är Virgin Voyages "In house Drag Queen". Hon har en egen cabaret, är bingovärdinna och en självklar gäst på varje fest. Passa på att besöka The Diva på hennes Drag Queen Brunch och beställ gärna en "YAAS QUEEN" drink på Razzle Dazzle!

Detox/Retox Yoga

Kombinera hälsa med nöje genom att delta i morgon-yogan, för att sedan belöna dig med et härlig mimosa eller bloody mary.

Bespoke Cocktail Workshop

Lär dig konsten att skapa de mest fantasifulla cocktails i en workshop ledd av en professionell bartender. Är det inte dags att börja imponera på dina vänner med nya mixologifärdigheter?!

The Athletic Club

Ett påhittigt utomhusgym med roliga aktiviteter som boxning, styrketräning, löparbana, poolområde och gungor.

The Groupie

Karaokeklubb där du kan boka ett eget rum till dig och dina vänner. En utmärkt chans att visa upp dina sångfärdigheter, ha kul med nya vänner så som gamla.

The Manor

Extravagant nattklubb med fantastiska shower och underhållning som sträcker sig långt in på natten.

Avkopplande balkong-häng

Men även på en kryssning där det händer något kul överallt och hela tiden, kan man behöva ladda om batterierna. Här är hytten din privata oas. Och glöm allt du hört om dyra wifi-paket när du vill lägga upp en skrytig insta-post eller göra ett inlägg för vännerna på Facebook. Hos Virgin Voyages ingår det, liksom mycket annat, som man hos andra rederier får betala extra för. Och det fungerar både i hytten som på resten av fartyget.

Självklart sparas energi automatiskt när du inte är där, liksom att du direkt från en digital skärm kan boka, beställa eller bara förkovra dig i utbudet av njutningar och underhållning ombord. Det är från skärmen du styr luftkonditioneringen och beställer något att äta när magen plötsligt kurrar en tid då ingen restaurang är öppen.

För dig med balkonghytt kan vi skvallra om att den kommer med en hängmatta som du kommer ha svårt att lämna när du väl satt eller lagt dig tillrätta.

Från solo-resenärer till större grupper, Virgin Voyages erbjuder ett brett utbud av innovativa hytter med smart och miljövänlig design.

Sea Terrace: För livsnjutaren

Sparka av skorna, sjunk ner i hängmattan och njut av horisontens härliga skådespel.

Sea Terrace: För par

Tips: Aktivera belysningen "Get it On" för att skapa en extra stämningsfull atmosfär i hytten.

Sea Terrace: För vänner

Virgin Voyages gör det enkelt för vänner att dela på en hytt. Här erbjuds innovativa lösningar för att optimera hyttens känsla.

Seaview: För Solo-resenären

Virgin Voyages erbjuder smarta lösningar för solo-resenärer utan att kompromissa på livskvalitet eller design.

Seaview: För par & vänner

Seaview-hytt perfekt för par som vill njuta av den vackra havsutsikten.

The Insider: För par

The Insider: För Solo-resenären

The Insider: För vänner

Rockstar Quarters: Brilliant Suite

Rockstar Quarters: Cheeky Corner Suite

Rockstar Quarters: Cheeky Corner Suite

Rockstar Quarters: Seriously Suite

Rockstar Quarters: Sweet Aft Suite

Till sist.

Vi kan inte berätta allt, men vi kan utrusta dig med ett varnande ord. Om du tar en kryssning med Virgin Voyages, och gillar det, kan du få svårt att gå tillbaka till något annat efteråt. Vi lovar dock att inte lämna dig i sticket utan ”löser problemet” åt dig. Allt annat vore otänkbart, vi är ju trots allt de enda som säljer kryssningar med Virgin Voyages i Sverige.

Vill du veta mer eller boka en kryssning med Virgin Voyages?

Öppettider

Måndag-Fredag 09:00-17:00

Ring oss

0700- 34 0000

Ytterligare information om Virgin Voyages

En förebild för HBTQ+- gemenskapen!
Kulinariska upplevelser till havs: Restauranger ombord Virgin Voyagers