Wonder of the seas

Välkommen till Världens Störsa Kryssningsfartyg- Wonder Of The Seas

Nu har Royal Caribbeans nya Wonder of the seas börjat kryssa i Medelhavet. Med hela 8 olika grannskap och ett helt nytt svitområde bjuder hon sina resenärer på något för alla smaker.

Då det är världens största kryssningsfartyg så finns det mycket plats ombord. Ni kan strosa längs med Royal promenade med sina butiker, cafe och pizzeria eller hitta en lugn och mysig plats i oasen Central Park. Det finns flera olika poolområden och en mängd aktiviteter så som klättervägg, surfingvåg, vattenrutschkanor, basketplan och minigolfbana. På kvällarna bjuds det på spektakulära shower både i teatern, på skridskobanan eller i Aquateatern ombord.

Fakta om fartyget

Första resa2022
Gäster6 988
Besättning2 394
Däck18
Bredd
64
m
Längd
362
m
Storlek
228 081
BT
Hastighet
22
kn

Wonder of the Seas

Välkommen ombord Wonder of the Seas - världens största klass av kryssningsfartyg och det första i sin klass med åtta unika områden – däribland det lyxiga, nya Suite-området, ombord finns nu ännu mer utrymme för äventyr, utsökta middagar och shower av världsklass!
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Broadwayshower med artister i världsklass på Royal Theatre, hisnande isshower och aquashower - Royal Caribbean satsar mycket på underhållning och det märks!

Hittade

Andra fartyg