Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises
6

Regent Seven Seas Cruises

Femstjärniga Regent Seven Seas rankas som ett av de bästa kryssningsrederierna i världen, bland annat av Condé Nast Traveler. Ombord på rederiets lite mindre flytande resorter, med färre passagerare och högre service, njuter du av fullständig lyx och en avslappnad stämning.

Par
Solo
All Inclusive

Populära avgångar med Regent Seven Seas

Det bästa med Regent Seven Seas

Allt ingår – bokstavligt talat

Fina viner, de bästa sevärdheterna iland och utsökta specialrestauranger. All lyx är inkluderad, precis som du vill ha den.

Fria utflykter

Låt Regent Seven Seas visa dig världen. Upptäck nya kulturer, gömda smultronställen och stora sevärdheter – allt är inkluderat.

Gourmetmat

Oavsett om du besöker buffetrestaurangen eller en av specialrestaurangerna är matupplevelserna femstjärniga och tillagade på finaste råvaror.

Endast sviter

Från 29 till 412 kvadratmeter – samtliga sviter är omsorgsfullt designade med finaste materialval och erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. 

Bästa möjliga service

Rederiet rekryterar de bästa proffsen i service-branschen som gör allt för skapa en unik semesterupplevelse just för dig.

Regent Seven Seas – kryssningsupplevelsen

Aktiviteter

För kunskapssökaren

Ta del av föreläsningar om exempelvis natur, arkitektur och kultur anpassade efter resrutten. Eller lär dig kockarnas bästa tips under en inspirerade uppvisning i demonstrationsköket.

Underhållning

Showtime

Se en artist uppträda i teatern eller välj en lite mer stillsam underhållning i form av livemusik i någon av loungerna.

Avkoppling

En plats att varva ner

Efter en dag av upplevelser iland kan det vara skönt att spendera lite tid på pooldäcket eller bege sig till spa-avdelningen för att njuta av en välgörande behandling.

Matupplevelser

En semester för smaklökarna

Regent Seven Seas serverar rätter med inspiration från hela världens kök där endast det bästa är gott nog, oavsett om det gäller snacks eller en avsmakningsmeny på kvällen.

Ytterligare information om Regent Seven Seas Cruises

Prisnivå och målgrupp
Aktiviteter ombord
Mat och restauranger
Destinationer

Fartyg

Hittade