MSC Cruises
MSC Cruises
21

MSC Cruises

MSC Cruises erbjuder härliga och prisvärda kryssningar med fokus Medelhavet, Karibien och Östersjön. Rederiet lockar semesterfirare i alla åldrar med ett stort utbud av aktiviteter och en modern, europeisk atmosfär.

Familjer
Par
Generationsresor

TOPP TRE med MSC Cruises just nu

NYHET: Fly & Cruise

Kryssningar.se tillsammans med MSC Cruises erbjuder en sömlös och bekväm resupplevelse som kombinerar flygresa, transfer och kryssning i ett paket. Här är fördelarna många!
Med en enkel bokning, koordinerad resa och ekonomiska besparingar är det här ett utmärkt val för resenärer som vill ha en bekymmersfri semester.

Se kryssningar & läs mer

Populära kryssningar med MSC Cruises just nu!

MSC World Europa

Välkommen till framtidens kryssningsupplevelse ombord revolutionerande MSC World Europa. MSC Cruises har storslaget satsat på hållbarhet i både teknik och design.

Se kryssningar

Karibien i vinter eller Medelhavet i sommar?

Vart vill du åka?

MSC Cruises kryssar till fler ställen än klassiska Medelhavet och Karibien. Vad finns kvar på din bucket list?

Populära kryssningar i Karibien med MSC Cruises

Nytt fartyg!

MSC Euribia

Upptäck Norra Europa med MSCs mest hållbara kryssningsfartyg MSC Euribia. MSC Euribia har också storslagna nya funktioner, originalkonstverk och för första gången är själva skrovet ett visuellt mästerverk med titeln #SaveTheSea.
Avnjut avkoppling, restauranger och alla underhållningsalternativ som finns tillgängliga ombord på detta mästerverk till fartyg.

Se kryssningar

Det bästa med MSC Cruises

Stort utbud av allt

Stora fartyg och en modern flotta innebär rikligt med aktiviteter för alla åldrar. Några exempel: Hisnande vattenland, påkostad underhållning varje kväll (ibland i samarbete med Cirque du Soleil) och flera middagsalternativ.

Familjevänliga MSC Cruises

Speciella poolområden för barn, sportkomplex samt barn- och ungdomsklubbar är bara några av upplevelserna som väntar de allra yngsta. Dessutom erbjuds bra barnpriser!

Mycket för pengarna

Ofta smått otroliga erbjudanden med tanke på hur mycket ingår: Alla måltider ombord, aktiviteter, påkostad underhållning samt barn- och ungdomsklubbar.

4 unika upplevelser med MSC Cruises

Ytterligare information om att kryssa med MSC Cruises

På vilket sätt är MSC Cruises familjevänligt?
Hur ser kryssningsupplevelsen ut ombord MSC Cruises fartyg?
Vad kan jag förvänta mig för matupplevelser ombord MSC Cruises fartyg?
Hur är det med dricks till personalen ombord MSC Cruises, ingår det?

Fartyg

Hittade