Azamara
Azamara
4

Azamara

Azamara är rederiet som satsar lite extra på resmålen under lite mer exklusiva kryssningar i ett mindre format. Här finner man flest antal övernattningar i hamn av alla och på kryssningar längre än sju nätter ingår fantastiska AzAmazing Evening. På Azamaras kryssningar njuter du av en avslappnad atmosfär med både klassiska och moderna inslag. Det finns inga formella kvällar och bordsplaceringen fri, utan fasta tider för middagarna.

Par
Solo
Vuxna

Det bästa med Azamara

Azamara

Upplev mer

Inget annat rederi erbjuder mer tid på resmålen och fler övernattningar i hamn. Du får upplevelsen efter mörkrets inbrott och resan förvandlas till ett citybreak – eller beachbreak!

Unika resmål med övernattningar

Azamara erbjuder över 274 helt unika hamnar med totalt 751 destinationer över hela världen. Dessutom erbjuds längre vistelser med möjlighet att spendera längre tid i hamnarna, inklusive övernattningar.

"Azamazing Evenings"

På kryssningar längre än 7 nätter bjuder rederiet in till ett event iland utan extra kostnad. Upplevelsen kan vara ett uppträdande, en konsert eller ett kulinariskt smakprov.

All inclusive

Azamara är kända för sin gourmetmat. Oavsett om du föredrar en 5-rättersmiddag, en lättare lunch eller ett par drinkar i baren ingår upplevelsen i kryssningsbiljetten.

Boutique-fartyg

Azamaras flotta består av fyra snygga, tidlösa och framförallt mindre fartyg där det mesta ingår.

Azamara – kryssningsupplevelsen

Aktiviteter dag som natt

På alla Azamaras flytande resorter erbjuds lounger, barer, shopping samt ett stort utbud av inspirerande föredrag och kurser beroende på kryssningens längd.

Inspiration av dagens destination

Azamaras underhållning är inspirerade av destinationerna. Missa inte showerna i teatern och "White night deck party" på kryssningar längre än 7 nätter!

Avkopplande atmosfär

På en kryssning med Azamara tar du hand om både kropp, själ och reslust. Fitnesssutbudet är varierat med bland annat yoga på däck framför solnedgången, pilates och personlig träning.

Kulinariska upplevelser för finsmakaren

All inclusive ingår alltid i kryssningens pris och ombord serveras mat av högsta kvalitet. Här är de kulinariska upplevelserna en stor del av njutningen.

Ytterligare information om Azamara

Azamara: Målgrupp
Underhållning och aktviteter ombord Azamaras kryssningsfartyg
Mat och restauranger ombord Azamara
Azamara:Livet ombord
Utflykter med Azamara
Spännande destinationer med Azamara

Fartyg

Hittade