Flodkryssningar i Europa och övriga världen

Att glida fram på någon av Europas floder, är den perfekta kombinationen mellan avkoppling och aktivitet, njutning och upplevelser. Livet kring Europas floder sprudlar av både stora och små byar, medeltida städer, slott och vingårdar. Oftast lägger fartyget till centralt inne i städerna så du kan på ett enkelt sett utforska platserna på egen hand. Flodkryssningsfartygen tar inte mer än ca 130 - 190 passagerare, vilket gör att stämningen ombord blir familjär och personalen känner igen dig, redan efter första dagen.

Flodkryssningspaket i samarbete Go Cruising

Ett unikt sätt att se världen

Att åka på kryssning på berömda floder blir alltmer populärt, och det är inte svårt att förstå varför: flodkryssningar har en alldeles särskild magi.

Kryssningar längs världens berömda floder är något som lockar allt fler resenärer, och rederier expanderar hela tiden till nya och spännande destinationer.

Vare sig du vill kryssa på Europas stilla floder längs medeltidsborgar, vingårdar och imponerande städer, utforska Asiens exotiska och orörda flodlandskap eller Nilens historiska skatter så kommer detta unika resesätt inte lämna dig oberörd. 

Järnporten

När destinationerna och omgivningarna står i fokus

Flodkryssningar passar framförallt resenärer som är kulturintresserade och vill utforska hamnstäder och vackra flodlandskap. Här är destinationerna och omgivningarna i fokus snarare än festliga aktiviteter på fartyget.

En flodkryssning är ett fantastiskt sätt att slappna av och se förunderliga miljöer passera i stilla takt. Längs floderna skiftar vyerna hela tiden i ett svårslaget skådespel!

Under utflykter i land får du utforska flodbankens byar, magisk landsbygd och unika destinationer runtom i världen. 

Ytterligare information om flodkryssningar

Vilka floder är populärast att kryssa på?
Vad är fördelen med flodkryssningar jämfört med havskryssningar?
Vilka resrutter kan man välja på om man vill åka på en flodkryssning?
Hur fungerar livet ombord en flodkryssning?
Finns det någon underhållning på en flodkryssning?

Hittade