Kontakta oss!

Vårt mål är att du som kund alltid ska vara 100 % nöjd – och få uppleva just din drömresa.

Kryssningar.se är en del av Go Cruising Travel Group, som är ett privatägt företag i Sverige. Vi är ett gäng som brinner för det vi arbetar med, resor och kryssningar över hela världen. Vi älskar att hjälpa till att uppfylla resedrömmar, oavsett budget och storlek på resesällskapet. För oss är inget för litet eller för stort.

Vår vision och vårt mål är att vara en av Sveriges bästa arrangörer av kryssningsresor, både som leverantör mot konsument och som arbetsgivare. Vi drivs av glädjen hos våra resenärer som kommer hem efter en fantastisk resa och upplevelse. Några ord som vi försöker leva och arbeta efter på kontoret är arbetsglädje, kunskap, trygghet och personlig service.

Öppettider

Mån-Fre 09:00-17:00

Telefon

0700-34 00 00

Resevillkor

Dessa villkor reglerar avtalet mellan resenären och kryssningar.se/Go Cruising Travel Group AB (nedan kallad researrangören). I avtalet ingår även den information om det aktuella researrangemanget som finns på kryssningar.se. För resan gäller de allmänna och särskilda resevillkoren för paketresor som anges nedan. De allmänna villkoren har godkänts av Researrangörsföreningen i Sverige. De särskilda resevillkoren som anges med kursiv stil är särskilda villkor för arrangören och kompletterar de allmänna resevillkoren. Go Cruising Travel Group AB agerar som kommersiell återförsäljare till de på kryssningar.se angivna rederier, flygbolag och hotell.

Se resevillkor