Jorden runt

Varva avkopplande dagar ombord med unika och spännande destinationer runt om i världens alla hörn. På en jorden runt-kryssning finns det tid för avkoppling, maximal njutning och hisnande äventyr som garanterat kommer skapa minnen för livet. Att kryssa jorden runt är en riktig once in a life time-upplevelse!

En resa för livet

Drömmen om att resa jorden runt har funnits hos människor i århundranden. Vi gör det lätt för dig, med en jorden runt kryssning blir denna dröm till verklighet!
Här kombineras hög komfort, äventyr och oförglömliga upplevelser. Här hittar du en oförglömlig resa som tar dig genom flera kontinenter, kulturer och landskap. Varje hamn bjuder på nya äventyr och möjligheter att upptäcka världens mångfald. En jorden runt kryssning är oftast mellan 100-250 dagar. Även om kryssningarna går "jorden runt" är det viktigt att välja rätt resa och säkerställa att dina önskemål finns med.
Vill du bolla idéer och få personlig hjälp? Maila eller ring oss!
[email protected] eller 0700 - 34 00 00.

Vi bjuder på flyg!

Vi bjuder på flyg upp till 5.000:- per person när du bokar hela jorden runt. För mer information och personlig hjälp maila [email protected] eller ring 0700-34 00 00

JORDEN RUNT 2025

Är du intresserad av en jorden runt-kryssning med ett annat rederi än de som finns här? Vänligen kontakta oss på 08-5061 15 00 eller [email protected]

Vi uppdaterar med flera avgångar när rederiernas jorden runt-kryssningar öppnas för försäljning.

Det bästa sättet att resa runt jorden

Oöverträffad komfort & lyx

Ombord ett kryssningsfartyg erbjuds bekväma hytter och sviter, många med privata balkonger och premiumfaciliteter.

Inkluderad gourmetmat

Ett brett utbud av restauranger ingår under din kryssning. Ofta är menyerna inspirerade av den aktuella destinationen som besöks.

Underhållning & aktiviteter

Ombord finns allt från teatrar med shower, biografer, kasinon, utomhusaktiviteter och pooler.

Hållbar initiativ

Många rederier arbetar med att minska sitt miljöavtryck genom energieffektiv tekning, minskad användning av plast och hållbara matkällor.

Avkoppling & återhämtning

Havets lugn och det långsamma tempot ger en unik möjlighet att koppla av och njuta av resan. Eller besök fartygets spa-avdelning och unna dig själv en avkopplande massage!

Regent Seven Seas World Cruise: 7 januari, 2025

168 nätter med Seven Seas Mariner

Start från Miami vidare genom Karibien till Sydamerika, Stilla Havets makalösa öar, Nya Zeeland och Australien, ett flertal länder i Asien och slutligen till Alaska, USA och återigen Sydamerika.

Se kryssning

Värt att veta om jorden runt-kryssningar

Varför jorden runt-kryssning?
Hur länge varar en jorden runt-kryssning
Utforska fascinerande destinationer

Hittade