Alaska

Upplev vackra landskap med glaciärer, fjordar och tät urskog.

Att åka på kryssning till Alaska

Alaska är en spännande destination med en otroligt naturskön kustlinje som är perfekt för kryssningsfartyg. Besök Ketchikan, Skagway och Whittier där varje hamn har sina egna spännande kulturella sevärdheter med mycket intressant historia att berätta. På en kryssning i Alaska erbjuds en mängd utflykter i naturen. Utforska en nationalpark bland berg och glaciärer, gå på björnsafari eller åk ut med båt på valsafari. Sommaren är den bästa tiden för att få se valar och valsafari erbjuds oftast på alla stopp. Lär dig att vaska guld, lär känna Alaskas slädhundar, åk ziplining genom den täta skogen och vandra bland ängarnas vildblommor. Om du har tur kan du se älgar, sälar, björnar och valar från fartyget! Många kryssningar stannar också i trevliga Victoria i Kanada.

Poplulära rederier som kryssar till Alaska

Kryssning i Alaska

På en kryssning i Alaska får du uppleva Nordamerikas fantastiska och föränderliga vildmark på det bästa sättet. Kryssa fram på det blanka vattnet längs vackra landskap med glaciärer, fjordar och tät urskog. Gå iland i Alaskas och Kanadas charmiga kuststäder där äventyrsaktiviteter, unika intryck och historia väntar. En kryssning till Alaska är en oförglömlig upplevelse!

Lyxig Alaskakryssning med Celebrity Cruises

Åk på ett enastående äventyr genom Alaskas vilda terräng tillsammans med Celebrity Cruises.

Upptäck kryssningar till Alaska med Celebrity Cruises HÄR

Kryssningar från USA och Kanada till Alaska

Kryssningar till Alaska blir alltmer populärt, detta gör att det finns ett enormt utbud på kryssningar från västkusten i Nordamerika. De flesta kryssningarna avgår från Vancouver i Kanada eller Seattle i USA.

Det finns även ett bra utbud från San Francisco, Los Angeles och San Diego. Kryssningarna kan vara alltifrån 5–7 eller uppemot 14 dagar beroende på rutten.

Värt att veta om kryssningar till Alaska

När är det bäst att besöka Alaska?
Finns det långkryssningar via Alaska?

Hittade