Upptäck världen med oss

Drömresor och personlig service på ett och samma ställe!

Populära paketresor just nu!

Boka gärna ett av våra populära paketresor. Här ingår flyg och kryssning, och på utvalda avgångar även hotell och transfer!

15-28 januari, 2025

Karibien & Antillerna med MSC Divina

Resan inleds med 2 nätter i Miami där du njuter av sol & bad på South Beach. Därefter väntar en härlig 10 nätters all kryssning med MSC Divina som tar dig vidare till Karibien & Antillerna. Upptäck St Kitts, St Maarten, Antigua & Barbuda, St Thomas och Puerto Plata. Sista resmålet är Ocean Cay – MSC Cruises egen paradisö på Bahamas!

Under kryssningen ingår dryckespaket samt färdledare.

Se paketresa och läs mer

Spännande äventyr när Roger Nordin intar Medelhavet!

Roger Nordin, en av Sveriges mest älskade radioprofiler tar med sig sin energi och passion till Medelhavet och stiger ombord Explora Journeys lyxfartyg, Explora I. Här väntar många härliga destinationer och äventyr runt hörnet!

Upplev den ultimata semestern!

Vi rekommenderar: Kanarieöarna i vinter!

Upplev Kanarieöarna från en ny sida under en kryssning till flera klassiska semesterfavoriter på samma resa. De vackra vulkaniska öarna i Nordatlanten erbjuder oss kylslagna svenskar skön värme under de kallare årstiderna.
De paradisiska landskapen med sin subtropiska rikedom, vita sanddyner, kristallklart vatten och underbara skogar gör en kryssning runt Kanarieöarna till en magisk semester.

Se MSC Cruises utbud via länken nedanför.

Läs mer och boka

Förläng sommaren med en kryssning i höst

Ännu finns det tid att boka årets mest solsäkra semester. Res till flera av Medelhavets härliga destinationer under en och samma resa!

NYHET: Flyg & kryssningspaket med MSC Cruises

Kryssningar.se tillsammans med MSC Cruises erbjuder en sömlös och bekväm resupplevelse som kombinerar flygresa, transfer och kryssning i ett paket. Här är fördelarna många!
Med en enkel bokning, koordinerad resa och ekonomiska besparingar är det här ett utmärkt val för resenärer som vill ha en bekymmersfri semester.

Se kryssningar & läs mer

Upptäck världen med Cunard

Vinterns favoriter: Upplev den ultimata vinterflykten!

Lämna vinterkylan bakom dig och segla in i tropiska paradis. Njut av lyxiga fartyg, gourmetmat och fantastiska destinationer till några av världens vackraste öar.

AHOY SAILOR!

Välkommen till en revolutionerande kryssningsupplevelse med en dos av lyx och attityd. Virgin Voyages är för vuxna resenärer där ett pulserande nattliv, innovativ gastronomi och fantastisk underhållning ger dig en semesterupplevelse lika unik som den är spännande!

Läs med om Virgin Voyages

Vilken slags kryssningsupplevelse söker du?

Vill du resa på en romantisk semester på tu man hand för att fira någonting alldeles speciellt? En generationsresa med släkten eller söker du en semester som erbjuder både avkoppling och äventyr allt i ett? Vi har kryssningen som passar dig!

Sök och boka din kommande kryssning

Välj mellan en mängd sköna kryssningar runt Medelhavet eller Karibien.

Populära kryssningar

Kryssningar under barnens lov

Kryssning – så funkar det!

En snabbguide för dig som känner att kryssning är nytt och okänt.