Disney Cruise Line
5

Disney Cruise Line

 • Passar för alla åldrar
 • Hög standard
 • Fantastiska shower

Disney Cruise Line

Disney Cruise Line erbjuder fantastiska kryssningar med Disney-tema. Fartygen, faciliteterna och underhållningen håller en hög standard och lockar därför resenärer i alla åldrar. Rederiet har vunnit åtskilliga priser för bland annat bästa kryssning för familjer, bästa rederi och för bästa kryssningsrederi i Karibien. En kryssning med Disney är den perfekta semestern med roliga aktiviteter, avslappning och minnesvärda utflykter som passar för hela familjen!

 • Passar för alla åldrar
 • Hög standard
 • Fantastiska shower
 • Roliga restaurangteman

Destinationer

Disney har de flesta av sina kryssningar i Karibien och kryssningar till både östra, västra och södra Karibien samt Bahamas är väldigt populära. Det finns även säsongsbaserade kryssningar till Alaska, Hawaii, Sydamerika, medmera. Under sommarhalvåret cirkulerar fartyget Disney Magic både i Medelhavet och i norra Europa. Det finns även kryssningar över Atlanten, möjlighet att kryssa genom Panamakanalen och längs den Mexikanska Rivieran. På destinationerna väntar spännande äventyr och utflykter i exotiska miljöer.

Vad ingår på en kryssning med Disney?

Disneys kryssningar är inte All Inclusive, men det ingår mycket i din bokning. Det ingår alltid:

 • Privat boende
 • Underhållning, barnprogram och aktiviteter
 • Måltider för hela dagen
 • Alkoholfria drycker som vatten, kaffe, te och juice
 • Glass & snacks
 • Tillgång till vuxenområden
 • Ett besök på Castaway Cay är inkluderat under Karibienkryssningar som går via ön

Utflykter i land på andra destinationer än Castaway Cay är inte inkluderade. Vissa aktiviteter ombord som spabehandlingar samt dricks och serviceavgifter är inte inkluderat. Det finns dryckespaket att lägga till i din bokning om du vill slippa hålla koll på notan under semestern.

Ombord hos Disney Cruise Line

Familjevänlig kryssning

Disney Cruises erbjuder en familjevänlig kryssningsupplevelse där Musse Pigg och andra välkända karaktärerna kan dyka upp när som helst! Att åka på en Disneykryssning är en riktig drömsemester för barnen - och då ofta även en lyckad semester för de vuxna. Hos Disney skapas gott om möjligheter för egentid för föräldrar ombord på fartygen. Här kan du slappna av på en härlig kryssning medans barnen roar sig i olika Disneyklubbar och leker sina nyfunna vänner! På Disneys fartyg är ni ombord på ert flytande hotell där det finns ett stort utbud av mat och aktiviteter nära till hands som passar allas önskemål. Barnen kommer aldrig ha en tråkig stund när det finns pool och vattenland med fartfyllda rutschkanor uppe på däck. På kvällen väntar påkostade föreställningar, musikaler och shower baserade på Disneys välkända filmer.

Här kan du få info om att åka på kryssning med barn.

Måltider

Till och med måltiderna är ett oförglömligt semesterminne hos Disney Cruise Line. Rederiet anses erbjuda den häftigaste middagsupplevelsen för barnfamiljen. Barn får egna skiftande menyer att välja från, och varje kväll besöker ni en ny huvudrestaurang där er servitör följer med och minns era preferenser. Restaurangerna har roliga Disneyteman och innebär fantastiska möten och middagsshower med de kända karaktärerna från filmerna. Här kan du äta på Pinochio's Pizzeria, magiska Enchanted Garden, Tiana's Place, Rapunzel's Royal Table och mycket mer! Njut lite extra av saker som den oändliga glassbaren eller butiken med enbart fantastiska desserter. Det finns även restauranger som lockar en vuxnare publik, som italienska Palo, franska Royal Court eller lyxiga Remy som är exklusivt för vuxna. Vilka restauranger som finns kan variera mellan fartygen. Alkohol ingår inte på kryssningen, men du kan lägga till Disneys vinpaket i din bokning.

Intressant att veta på Disneykryssning

 • Ibland vill man avnjuta måltiden i hytten, då erbjuder Disney gratis room-service.
 • Hytterna anses väldigt rymliga av gäster.
 • Icke-alkoholhaltiga drycker ingår till maten.
 • Varje kväll beger du dig till en ny restaurang, med nytt tema och ny inredning och din servitör följer med.
 • Gäster uppskattar den höga nivån på service ombord.

Disney Cruises för vuxna och par

En Disneykryssning är också en härlig kryssning för vuxna, och fartygen har blivit särskilt omtyckta av par. Det blir alltmer populärt att fira smekmånad hos Disney Cruise Line och du kan till och med gifta dig ombord! Fartygen och hytterna håller hög standard, och det finns flera aktiviteter och områden som endast vuxna får tillträde till såsom spa, gym, jacuzziområde och pooler. På Disney Magic finns 50-talsbaren Keys för vuxna. Eftersom de flesta reser med barn så är vuxenområdena ofta långt ifrån överbefolkade. En del restauranger är också dedikerade till endast vuxna, där framförallt restaurangen Palo lockar många äldre gäster. Lägg därtill flertalet lounger och barer så finns det garanterat härliga utrymmen även för de som vill njuta av kryssningen utan barn. Det finns bland annat program med vinprovning, musikunderhållning, fitnesskurser och mycket mer.

Disneys ö: Castaway Cay

Castaway Cay är Disney Cruise Lines privata ö som är reserverad exklusivt för deras resenärer vid kryssningar i Bahamas och Karibien. Ön ligger ca 25 mil rakt österut från Fort Lauderdale och nordöst om Bahamas. Bered dig på en fantastisk dag i paradiset!

Vad kan du göra på Castaway Cay?

 • På ön finns en mängd aktiviteter både för vuxna och barn. Här kan du åka på snorkelutflykt, fisketur, hyra en kanot eller testa på vattenskidor. Populärt är även att hyra en cykel och se resten av ön.
 • Njut av sol och bad vid glittrande sandstränder, turkost vatten och härliga laguner.
 • Ät gott på utomhusgrillningar och shoppa souvenirer.
 • I Scuttle's Cove finns specifika barnklubbar för barn mellan 3 och 12 år, där det finns personal som håller i roliga aktiviteter.
 • För barn eller äventyrslystna vuxna finns Pelican Plunge, ett stort vattenområde med mycket lek.
 • Vill du komma bort ifrån solen ett tag bege dig till spelpaviljongen där det finns tennis, biljard, basket och mycket mer.
 • I Serenity Bay finns ett område endast för vuxna där du kan varva ner, boka en massage och njuta av en god drink under svajande palmer.

Värt att veta om kryssningar med Disney Cruise Line

Jag är intresserad av att boka en kryssning med Disney Cruise line, hur gör jag?
Kan vuxna åka på en kryssning med Disney Cruise Line?
Kan Ni hjälpa oss att planera en paketresa komplett med flyg, hotell, kryssning samt ge mer information om att kombinera ett par dagar på Disney World?
Hur ligger Disney Cruise lines prisnivå?

Fartyg