Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.
Mimmi på Kryssningar.se

Om Kryssningar.se

Sveriges största utbud av kryssningar

Kryssningar.se har tillsammans med Go Cruising ett av Sveriges största utbud av kryssningar. Hos oss kan boka kryssningar från fler än 25 rederier. Vi har över 20 års erfarenheten så den kunskap vi har om kryssningar gör att vi kan kalla oss kryssningsexperter. Vi har en hel del färdiga paket både med och utan färdledare men då vi jobbar med alla de stora flygbolagen, många hotell värden över och många olika typer av rederier kan även skräddarsy din drömresa oavsett budget och storlek på resesällskapet. Vi arbetar med passion så att våra kunder upptäcker de vackraste destinationerna i världen. För oss är inget för litet eller för stort. Välkommen att boka din drömsemester hos oss!

Go Cruising Travel Group AB

Kryssningar.se ägs och drivs av Go Cruising Travel Group AB. Vår ambition är att bli Sveriges största och mest populära sajt för kryssningar. Din upplevelse hos oss och att du hittar bäst pris på din resa är absolut viktigast för oss. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss, utveckla nya funktioner och bli bäst på att hitta kryssningar vart än du vill kryssa i världen. Att åka på kryssning är smidigt, socialt och en härligt positiv upplevelse. Vårt mål är att själva bokningen av resan ska fungera på samma sätt!

Sekretesspolicy

Personuppgifter hanteras med varsamhet. Vi garanterar att information inte delas med andra än vilka som krävs för att kunna boka en kryssning.

Kortbetalningar

Vi accepterar Visa och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel DIBS som är certifierade enligt PCI-DSS. Vi kan inte se er kortinformation.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Go Cruising Travel Group AB
Organisationsnummer: 556865-9840
Odengatan 6D
761 31 Norrtälje

;