Vid bokning På grund av situationen med Covid-19 rekommenderar vi att kontakta oss före bokning så att vi kan ge er nödvändig uppdaterad information.
Teamet bakom Kryssningar.se

Om Kryssningar.se

Sveriges största utbud av kryssningar

Kryssningar.se har Sveriges största utbud av kryssningar online. Hos oss kan du jämföra och boka kryssningar från 15 rederier. Som besökare kan du snabbt och enkelt hitta den billigaste och bästa kryssningen till den destination du söker. Hos oss får du en tydlig överblick över alla alternativ och hytter som fartyget har att erbjuda. Välkommen att boka din drömsemester hos oss!

Blue Ocean Travel Group AB

Kryssningar.se ägs och drivs av Blue Ocean Travel Group AB, ett svenskt familjeföretag från Lund startat år 2010. Vår ambition är att bli Sveriges största och mest populära sajt för kryssningar. Din upplevelse hos oss och att du hittar bäst pris på din resa är absolut viktigast för oss. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss, utveckla nya funktioner och bli bäst på att hitta kryssningar vart än du vill kryssa i världen. Att åka på kryssning är smidigt, socialt och en härligt positiv upplevelse. Vårt mål är att själva bokningen av resan ska fungera på samma sätt!

Sekretesspolicy

Personuppgifter som skrivs i steg 4 hanteras med varsamhet. Vi garanterar att information inte delas med andra än vilka som krävs för att kunna boka en kryssning.

Kortbetalningar

Vi accepterar Visa och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel DIBS som är certifierade enligt PCI-DSS. Vi kan inte se er kortinformation.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Blue Ocean Travel Group AB
Organisationsnummer: 556832-8776
Borgåslingan 32
224 72, Lund

;